B&B De Schaapskooi
Molengouw 34
1151 CJ Broek in Waterland

Tel +31 20 4038317
Fax +31 20 4038318
Mob +31 6 10 75 02 16

Wij zijn lid van:

Hotel de Boerenkamer
Hotel en bed and breakfast gids

Overnachten in de Schaapskooi

Onze gastenkamersIn de Schaapskooi treft u het comfort van een luxe hotelkamer met de rust van het platteland. De ruime kamers zijn allen ingericht met een keuken blokje, televisie en koelkast. Lees verder...
De BoerderijDeze boerderij waar 2 generaties het boerenbedrijf hadden, is een soort van kop,hals,romp boerderij met een kaakberg er aan vast. Lees verder...

Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een unieke woon-werkbuurt met verschillende musea, molens, ambachten, restaurants, een bezoekerscentrum en een rondvaartgelegenheid. Het geeft een uitstekende indruk hoe de Zaanstreek er in de 17e- en 18e eeuw uit heeft gezien. De Zaanse Schans is één van de toeristische toplocaties van Nederland.

In het gebouw van het Zaans Museum vindt u het Informatiecentrum over de Zaanse Schans. Hier kunt u terecht voor informatie over de verschillende belevenissen en het boeken van arrangementen en rondleidingen.

In het Zaans Museum is ook een museumwinkel gevestigd, waar u leuke cadeautjes en herinneringen aan de Zaanse Schans kunt kopen.

Openingstijden: dagelijks van 09.00 - 17.00

Zaanse Schans molen

Keukenhof

Het mooiste lentepark ter wereld Keukenhof is te bezichtigen van maart t/m mei.

Een historisch park van maar liefst 32 hectaren vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Een lust voor het oog, net als de unieke bloemenshows die plaatsvinden in de diverse paviljoens. Temidden van al die indrukwekkende kleurenpracht vindt u ook nog eens bijzondere kunstobjecten.

Keukenhof