B&B De Schaapskooi
Molengouw 34
1151 CJ Broek in Waterland

Tel +31 20 4038317
Fax +31 20 4038318
Mob +31 6 10 75 02 16

Wij zijn lid van:

Hotel de Boerenkamer
Hotel en bed and breakfast gids

Amsterdam

In 12 minuten bent u met het openbaar vervoer in hartje Amsterdam. Wie Amsterdam zegt, denkt meteen aan gevels, grachten en musea.

Een tocht per comfortabele rondvaartboot is eén van de beste en leukste manieren om de binnenstad te verkennen. 17e-eeuwse koopmanshuizen, elegante bruggen, fraaie kerktorens, de ‘magere’ brug, het smalste huis (slechts Eén voordeur breed) en de ‘Gouden Bocht’ van de Herengracht liggen op de route.

Rondvaart door de Amstel

Broek in Waterland heeft een uitstekende en frequente busverbindingen van en naar Amsterdam (EBS, lijnen 110, 311, 314, 315, 317, 118, in slechts 13 minuten naar Amsterdam CS)

Rijksmuseum : Het Rijksmuseum toont met De Meesterwerken het mooiste van het mooiste uit eigen collectie. De ruim 400 meesterwerken vertellen het indrukwekkende verhaal van het politieke, economische en artistieke wonder van de Nederlandse Gouden Eeuw.

Van Gogh Museum : Het Van Gogh Museum beheert de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld, met meer dan 200 schilderijen en 500 tekeningen en meer dan 700 brieven, evenals zijn verzameling Japanse prenten.

Van Gogh

Amsterdams Historisch Museum : Het Amsterdams Historisch Museum vertelt het meeslepende verhaal van de groei en bloei van deze unieke stad.

Anne Frank Huis: Stap door de verborgen ingang achter de boekenkast en bezoek het Achterhuis, de plek waar Anne Frank haar dagboek schreef.

I Amsterdam Card :

De I Amsterdam Card bestaat uit en card, een vervoersbewijs en gids. De consument kan kiezen uit een card voor 24, 48 of 72 uur. Met de card kunnen de meer dan 25 deelnemende musea gratis worden bezocht. Gebruik van het openbaar vervoer is opnieuw aan de card toegevoegd evenals een gratis rondvaart.

Info : Amsterdam Tourist Office
Stationsplein (opposite Centraal Staion)
Inside Centraal Station (platform 2 B)

Zie ook:
www.amsterdamtourist.nl
www.ebs-ov.nl
www.gvb.nl